Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
30 december 2015
Inschrijven RBSC zeilstages vanaf 1 januari 2016

Beste ouders en zeilers,

Allereerst wensen wij jullie een prettig eindejaar toe en een Gelukkig nieuwjaar. Hopelijk kunnen we er weer een prachtig zeilseizoen van maken en bij deze willen we jullie dus ook op de hoogte houden van de inschrijvingen voor onze zeilscholen.

Nieuw dit jaar zijn onze hoog- en laagseizoen tarieven. We hopen op deze wijze een spreiding te krijgen over de verschillende weken waardoor U makkelijker een plaats kan hebben op één van onze kampen.

Zoals ieder jaar starten de inschrijvingen voor de zeilstages voor onze leden op 1 januari. Vanaf 1 februari kunnen ook de niet-leden inschrijven.

Deze zeillessen worden gehouden tijdens de maanden juli en augustus. De stages zijn bedoeld voor jeugd van 8 tot en met 18 jaar. Opnieuw zijn er de zeilstages tijdens de tweede week van de paasvakantie te Heusden.

Graag geven wij aan iedereen mee om tijdig in te schrijven daar wij ieder jaar merken dat de inschrijvingen sneller binnenkomen waardoor de weken ook steeds vroeger volzet geraken. Zoals vorig jaar zijn de inschrijvingen online en deze zijn dan ook direct officieel daar U de stage direct betaald via onze website. U ontvangt daarna ook onmiddellijk het fiscaal attest.

Alle nodige informatie van de basissen Heusden, Duinbergen & Zoute en Duinenwater gebeuren via onze website.

Indien U nog geen lid bent van de RBSC maar dit toch wenst te worden om mee te kunnen genieten van o.a. de 20% korting op de prijs van een zeilstage en vroeger kan inschrijven, kan U contact opnemen met ons secretariaat op het nummer 050/54.49.03.

Voor alle voordelen van het lidmaatschap verwijzen wij U graag door naar onze website.

Graag kijken wij er alvast naar uit om U deze zomer op één van onze basissen te mogen ontvangen.

Het RBSC team

Teun & Glenn

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven