Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
December 2015
Korting Ligplaatsen Zeebrugge

Beste leden,

Nu het einde van het jaar nadert, zijn we alweer in volle voorbereiding voor het seizoen 2016! Jullie hebben ondertussen de brief ter verlenging van de ligplaatsen al in de bus gekregen. We kijken er dan zeker en vast ook naar uit jullie komend seizoen terug te mogen verwelkomen en jullie een boeiend programma aan te bieden.

Bij de briefwisseling over de ligplaats aanvraag zat u waarschijnlijk gemerkt hebben dat er een nieuwe mogelijkheid in het leven geroepen is, zodat ligplaatshouders mee kunnen helpen bij het financieren van het nieuwe sanitair.  

Concreet bieden we u de mogelijkheid om uw liggeld voor 3 jaar vooruit te betalen, waarbij u een korting krijgt voor het 2de en 3de jaar. Het totale bedrag voor 3 jaar bestaat uit:

- Voor 2016: Tarief 2016
- Voor 2017: Tarief 2016 -5%
- Voor 2018: Tarief 2016 - 10%


Als u op deze formule intekent, bent u meteen ook zeker van het totaalbedrag voor 3 jaar ver. U blijft dus gespaard van eventuele prijsstijgingen in 2017 of 2018. Daartegenover staat dat wij deze inkomsten als definitief verworven moeten kunnen beschouwen. Indien u uw ligplaats om welke reden dan ook niet meer zou innemen in deze periode 2016 - 2018, zal er geen terugbetaling gebeuren van het liggeld.

Bekijk de volledige brief via deze link.

Wij kijken alvast met volle moed uit naar komend seizoen en naar de bouw van het nieuwe sanitair.
 

Captains mEATing 2016

Kunnen jullie niet wachten tot de volgende Captians mEATing? Klik dan snel hier voor alle data.

The Sailing Cup came to an end...

De eerste jaargang van de Sailing Cup zit erop! Deze editie werd op gepaste wijze afgesloten in ons clubhuis Alberta. Een klein relaas over deze memorabele avond met vinden jullie hier.

Hierbij wensen wij u graag een prettig eindejaar en een geweldig 2016.

The Code

De code voor januari wordt 1616

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven