Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
6 Januari 2016
RBSC Nieuwjaarsreceptie met Louis Balcaen

Graag nodigen we jullie allen uit voor de nieuwjaarsreceptie op 23 januari te Heusden waar Louis Balcaen zal komen spreken en waar de bank ter nagedachtenis van Marcel Leeman ingehuldigt zal worden. Inschrijven voor de nieuwjaarsreceptie kan door te mailen naar teun@rbsc.be Voor meer info, klik hier

Infovergadering Youth Multihull

Spreekt het catamaran wedstrijdzeilen jou ook aan? Heb je ook interesse om mee deel uit te maken van ons jeugdteam multihull? Op 23 januari om 15.30u organiseren we een info vergadering voor iedereen die interesse heeft in het Youth RBSC Sailing Team Multihull. Voor meer info, klik hier.

Zeilstages zomer 2016

Zoals iederjaar zijn de inschrijvingen voor de zeilstages geopend op 1 januari voor alle leden! Vanaf 1 februari zullen deze ook open zijn voor voor niet-leden. Voor meer info over onze nieuwe hoog- en laagseizoen tarieven, klik hier.

Rechtzetting kalender 2016

In ons laatste clubboekje is een foutje in de kalender geslopen. Kunnen jullie niet wachten en willen jullie alle wedstrijden en activiteiten van de RBSC al inplannen? Bekijk dan snel hier de correcte kalender!
 

Bij deze wensen we jullie allen een fantastisch 2016!

Het RBSC-Team

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven