Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Januari 2016
Nieuws uit Langerbrugge

Beste leden,

Eerst en vooral onze beste wensen voor het nieuwe jaar. Nu Wojciech niet langer bij de RBSC werkt en we volop in voorbereiding zijn voor het komende seizoen hebben we al enkele kandidaten ter opvolging gesproken. Er zijn nu nog 5 kandidaten in de running. We zullen binnenkort de knoop doorhakken, zodat we volledig klaar zijn voor het komende seizoen. Natuurlijk willen we hier zo open mogelijk met jullie over communiceren, zodat jullie op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt op jullie RBSC-basis.

Enkele leden zetten op dit moment hun schouders onder jullie geliefkoosde basis om deze nieuw leven in te blazen. Indien jullie leuke ideeën of voorstelen voor de basis hebben en hieromtrent contact met hen willen opnemen kan dit via volgende gegevens:
Mr. Bernard Rappe: 0475/26.45.70 of bernard.rappe@skynet.be
Mr. Thyl Duhameeuw: 0475/67.21.88 of thyl.duhameeuw@telenet.be
Mr. Philippe Verly: 0495/59.83.46 of philippe.verly@skynet.be

Natuurlijk staan ook wij steeds ter uwer beschikking. Ons contacteren kan op het nummer 09/227.81.09 of door een mailtje te sturen naar langerbrugge@rbsc.be.

Tewaterlating boten 2016

Wij zijn alles aan het voorbereiden voor het komende zomerseizoen. Zouden we jullie daarom mogen vragen om door te geven wanneer jullie de boot het liefst in het water zouden zien gaan? Dan trachten we een zo gepast mogelijke planning op te maken, zodat alle boten tijdig te water kunnen. Wanneer u uw boot het liefste in het water ziet gaan mag u doormailen naar info@rbsc.be

Wintertaferelen te Langerbrugge

Naar initiatief van enkele leden organiseren we een fotowedstrijd in Langerbrugge. Al wie mooie wintertaferelen van ons basis te Langerbrugge wil maken, kan deze tot en met 5 maart doorsturen naar langerbrugge@rbsc.be. Hier verzamelen we dan alle foto's en zo zullen we op het einde van het winterseizoen de mooiste foto's publiceren in ons clubboekje.Wij zijn alvast benieuwd naar het ongetwijfeld prachtige resultaat!

Toegang loodsen

Zoals sommigen onder jullie al gemerkt hebben is de kaartlezen aan loods B stuk. We hebben intussen contact opgenomen met een firma om deze te herstellen. In tussentijd zorgen wij er voor dat jullie wel nog steeds in loods B binnen kunnen. Elke dag zal de loods open zijn van 9uur tot 18uur. Zo kunnen jullie overdag zonder probleem aan jullie boot werken. We wensen ons hierbij te verontschuldigen voor de last dit met zich meebrengt. 

Bootshow Düsseldorf

Op 29 januari trekken we richting de bootshow te Düsseldorf. Willen jullie er bij zijn, laat dan zeker en vast iets weten door te mailen naar nathalie@rbsc.be . Wenst u meer info? Klik dan snel hier.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven