Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Wanna join our RBSC Youth Team Multihull?

Beste zeiler,

Zoals u misschien al wel weet, heeft de RBSC naast zijn zeilscholen ook een heuse jeugdwerking die zich specifiek richt op het wedstrijdzeilen. De RBSC hecht enorm veel belang aan haar Youth RBSC Sailing Team en dit team groeit alle jaren: niet alleen in kwantiteit, maar vooral in kwaliteit. Onze jeugdzeilers behalen dan ook meer en meer internationale wereldtitels.

Spreekt het catamaran wedstrijdzeilen jou ook aan? Heb je ook interesse om mee deel uit te maken van ons jeugdteam multihull aan de kust?

Op 23 januari om 15.30u organiseren we een info vergadering voor iedereen die interesse heeft in het Youth RBSC Sailing Team. Deze zal doorgaan in onze basis te Heusden in onze aangeklede loods op de Stapsteenweg 50 te Heusden (nabij Gent).
Gelieve jullie aanwezigheid voor 20 januari te bevestigen naar nathalie@rbsc.be.

Voor wie is het Youth RBSC Sailing Team bestemd?

- Alle gemotiveerde zeilers tot 25 jaar die interesse hebben in het wedstrijdzeilen (het jeugdteam is geen zeilschool!)
- Lid zijn van de RBSC
- Minstens al 1 zeilstage, liefst catamaran, gevolgd hebben
- Wil je zien wie we zijn en wat we doen? Bekijk dan snel dit filmpje!

Wanneer wordt er gezeild?

Via deze link vinden jullie de voorlopige kalender terug voor 2016. Er zijn 3 kalenders voor de 3 verschillende trainingsgroepen op verschillende tabbladen (onderaan te kiezen).

Wanneer gaan we ├ęcht van start?

Van 4 tem. 8 april gaan we van start op onze paasstage, dit is een interne stage in Knokke-Heist, die zal dienen als selectie voor al de nieuwe kandidaten die zich bij het Youth team wensen te voegen. Op het einde van deze stageweek wordt er geevalueerd wie verder kan doen in de trainingsgroep en wie zich eerst nog verder dient te perfectioneren in onze zeilscholen.

Deze info vergadering wordt om 17uur gevolgd door onze traditionele nieuwjaarsreceptie en voordracht van Louis Balcaen - deelnemer Volvo Ocean Race - Brunel.

Aarzel niet ons te contacteren voor alle verdere informatie omtrent ons RBSC Youth Team aan de kust door te mailen naar nathalie@rbsc.be. Wens je meer info omtrent ons RBSC Youth Team te Heusden aarzel dan niet om te mailen naar teun@rbsc.be.

Tot dan,
Het RBSC-Team

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven