Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
23 januari 2016
Geniet nu nog snel van uw ledenvoordeel!

Beste ouders en zeilers,

Zoals ieder jaar kunnen onze leden genieten van het voorrecht in te schrijven in de zeilschool vanaf de maand januari. Nog maar 9 dagen kan men genieten van dit voordeel. Vanaf 1 februari kunnen ook de niet-leden inschrijven. 

Nieuw dit jaar zijn onze hoog- en laagseizoen tarieven. We hopen op deze wijze een spreiding te krijgen over de verschillende weken waardoor U makkelijker een plaats kan hebben op één van onze kampen.

Deze zeillessen worden gehouden tijdens de maanden juli en augustus. De stages zijn bedoeld voor jeugd van 8 tot en met 18 jaar. Opnieuw zijn er de zeilstages tijdens de tweede week van de paasvakantie te Heusden (Gent).

Graag geven wij aan iedereen mee om tijdig in te schrijven daar wij ieder jaar merken dat de inschrijvingen sneller binnenkomen waardoor de weken ook steeds vroeger volzet geraken. Zoals vorig jaar zijn de inschrijvingen online en deze zijn dan ook direct officieel daar U de stage direct betaald via onze website. U ontvangt daarna ook onmiddellijk het fiscaal attest.

Alle nodige informatie van de basissen Heusden, Duinbergen & Zoute en Duinenwater gebeuren via onze website.

Indien U nog geen lid bent van de RBSC maar dit toch wenst te worden om mee te kunnen genieten van o.a. de 20% korting op de prijs van een zeilstage en vroeger kan inschrijven, kan U contact opnemen met ons secretariaat op het nummer 050/54.49.03.

Voor alle voordelen van het lidmaatschap verwijzen wij U graag door naar onze website.

Graag kijken wij er alvast naar uit om U deze zomer op één van onze basissen te mogen ontvangen.

Het RBSC team

Teun & Glenn

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven