Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
22 januari 2016
Seizoen lijkt veraf ?

 Beste leden en vrienden , 

En ja , het is nog maar januari maar volop zijn de voorbereidingen bezig voor een nieuw seizoen 2016 , zowel op het strand als ernaast . Misschien heb ik persoonlijk onrechtstreeks of niet mijn beste wensen overgebracht maar bij deze wens ik iedereen natuurlijk een vreugdevol en sportief , gezond jaar toe !

Misschien weten jullie als ouder en lid niet dat de inschrijvingen voor jullie spruiten voor onze zeilscholen al open is vanaf 1 januari , en dit voorlopig nog enkel voor de leden ! Laat deze kans niet liggen om jullie toekomstige zeebonken in te schrijven in onze zeilschool en dit kan vanaf 7 jaar . Een volle week doorbrengen aan en op zee onder begeleiding van een jeugdig en enthousiast jonge monitoren en monitrices team . 

Via deze link gaat u al rechtstreeks naar de inschrijvingen . Ook dit jaar NIEUW , zijn aangepaste tarieven voor bepaalde periodes dus niet aarzelen .  

Zeilwagen rijden

 Deze winter zijn de wind goden ons nog niet goed gezind geweest , een constante zuiderwind heeft ons verhinderd om te rijden maar afgelopen zaterdag was het toch bingo . Een noorderwind , die natuurlijk niet van de warmste was , hebben toch enkele gedaagden buiten gehaald die dan ook long distance trips hebben gemaakt tussen zwin en duinbergen , met snelheden van over 45 km/ h over het strand knallen , maar toch voorzichtig blijven was de boodschap . 

Natuurlijk zullen wij iedere gelegenheid met beide handen nemen en houden dan ook de mensen die zich hebben gemeld voor test ritten op de hoogte via sms . Maar indien geen nieuws zijn er ook geen condities die het waard maken , maar we doen voort met onze winter en voorjaars passie .

Kiten ?

 Beste kiters , 

In februari gaan we met enkele vrienden naar Dakhla in Marokko een weekje kiten , gelegen aan een lagune tussen woestijn en zee bevind zich deze kite village . Kiten en wat wake boarden is de sport daar , genieten van een sterrenhemel en marokkaanse tajines zijn ook van de partij .

Wij vertrekken op 20 feb , er zijn iedere dag vluchten , dus de terug reis kan men zelf bepalen . Wij hebben geboekt via High Tech Travel in Knokke . Voor meer info mag je me mailen zoute@rbsc.be . 

Ideaal voor beginners en avonturiers 

vele groeten en tot later met meer nieuws 

Sven 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven