Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Februari 2016
Nieuwe samenwerking - Pierre Charlier en RBSC

Beste leden,

Met veel plezier kondigt onze Commodore en zijn voltallige raad van bestuur de samenwerking met Pierre Charlier en de RBSC aan. Pierre zal vanaf 1 april 2016 onze diensten van winterberging verzorgen in Langerbrugge in naam van de RBSC. Zijn affiniteit met onze club en haar leden, zijn ervaring met zeilen en boten hebben ons overtuigd in deze beslissing. De boten zullen voortaan uitsluitend door Pierre in en uit het water gelaten worden. We wensen Pierre alvast veel succes met deze nieuwe uitdaging en heten hem van harte welkom in ons team!

Voor verdere inlichtingen over onze basis kan u ons contacteren op het nummer 09/227.81.09 of door een mailtje te sturen naar langerbrugge@rbsc.be.

Tewaterlating boten 2016

Ter voorbereiding op de komst van Pierre vragen wij jullie, mocht dit nog niet gebeurt zijn, door te geven wanneer jullie de boot het liefst in het water zouden zien gaan. Dan trachten we een zo gepast mogelijke planning op te maken, zodat alle boten tijdig te water kunnen. Wanneer u uw boot het liefste in het water ziet gaan mag u doormailen naar langerbrugge@rbsc.be

Opgelet - Toegang loodsen gewijzigd - nieuwe code klavieren

Zoals jullie waarschijnlijk ongetwijfeld gemerkt hebben hadden we de laatste tijd last met de kaartlezers die toegang geven naar de loodsen. Daarom hebben we beslist deze allemaal te vervangen door code klavieren. De code zal maandelijks aangepast worden. Jullie zullen daar telkens per newsletter van op de hoogte gebracht worden. Vanaf 1 februari zullen de nieuwe klavieren operationeel zijn. De code voor de maand februari is 0216.  

Wintertaferelen te Langerbrugge

Naar initiatief van enkele leden organiseren we een fotowedstrijd in Langerbrugge. Al wie mooie wintertaferelen van ons basis te Langerbrugge wil maken, kan deze tot en met 5 maart doorsturen naar langerbrugge@rbsc.be. Hier verzamelen we dan alle foto's en zo zullen we op het einde van het winterseizoen de mooiste foto's publiceren in ons clubboekje.Wij zijn alvast benieuwd naar het ongetwijfeld prachtige resultaat!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven