Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
29 januari 2016
Inschrijvingen zeilstages 2016 van 1 februari ook open voor niet-leden.

Beste ouders en zeilers,

Vanaf 1 februari kunnen ook de niet-leden inschrijven voor onze zeilstages.
Daar de inschrijvingen snel binnenkomen willen we iedereen er op attent maken om tijdig in te schrijven als je een bepaalde week in het vooruitzicht hebt.

Nieuw dit jaar zijn onze hoog- en laagseizoen tarieven. We hopen op deze wijze een spreiding te krijgen over de verschillende weken waardoor U makkelijker een plaats kan hebben op één van onze kampen.

Deze zeillessen worden gehouden tijdens de maanden juli en augustus. De stages zijn bedoeld voor jeugd van 8 tot en met 18 jaar. Opnieuw zijn er de zeilstages tijdens de tweede week van de paasvakantie te Heusden (Gent).

Zoals vorig jaar zijn de inschrijvingen online en deze zijn dan ook direct officieel daar U de stage direct betaald via onze website. U ontvangt daarna ook onmiddellijk het fiscaal attest.

Alle nodige informatie van de basissen Heusden, Duinbergen & Zoute en Duinenwater gebeuren via onze website.

Indien U nog geen lid bent van de RBSC maar dit toch wenst te worden om mee te kunnen genieten van de 20% korting op de prijs van een zeilstage en tal van andere voordelen, kan U contact opnemen met ons secretariaat op het nummer 050/54.49.03.

Graag kijken wij er alvast naar uit om U deze zomer op één van onze basissen te mogen ontvangen.

Het RBSC team

Teun & Glenn

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven