Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
04 februari 2016
Vergeet u niet in te schrijven voor onze zeilstages.

Beste ouders en zeilers,

Met de welverdiende Krokusvakantie in het zicht willen wij jullie er aan herinneren dat sinds een week zowel de leden als de niet-leden zich kunnen inschrijven voor de zeilkampen in de zomervakantie. 
De inschrijvingen komen vlot binnen en wij hopen door deze herinnering te sturen, jullie de week kunnen boeken die jullie in gedachten hadden. 

Voor meer info klik snel hier!

Goud Voor Evi Van Acker!

Evi Van Acker heeft het goud veroverd op de ISAF Sailing World Cup te Miami! Uiteraard zijn we fier dat Evi, lid van onze club, deze titel op haar naam kan schrijven. Evi kreeg jaren geleden de zeilmicrobe te pakken na enkele zeilkampjes op onze basis te Heusden. We wensen Evi van harte proficiat en hopen dat het ook voor haar een geweldig seizoen mag worden! Volg Evi ook via TwitterFacebook en haar website!

 

Jeugdploeg van het Jaar 2015

Zaterdag trokken we met ons RBSC Youth Team Multihull naar de Nacht van de Sport te Knokke-Heist als genomineerde voor de titel 'Jeugdploeg van het Jaar'. Groot was de ontlading dan ook wanneer we de trofee in handen mochten nemen! We wensen ons voltallige Youth Team Multihull dan ook proficiat en hopen op een minstens even mooi 2016!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven