Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
18/02/2016
Bezoek aan de Askoy II

Zaterdag plannen we een bezoek aan de Askoy II om 15.30u
Deze boot hoeft waarschijnlijk geen introductie, je hoort onmiddellijk de aangrijpende stem van Jacques Brel opdoemen en ziet de paradijselijke beelden voor je van zijn laatste levensjaren. De gebroeders Wittevrongel zijn begonnen aan de restauratie van het schip. Het is zeker de moeite waard dit project te bezoeken, te meer omdat het zo dicht bij huis is. Inschrijven kan door te mailen voor morgen middag naar havenmeester@rbsc.be.
De dag zal dan afgesloten worden door een Captains mEATing in ons Clubhuis Alberta om 18.00u.

RBSC Sea Survival

De RBSC Survival Cursus zal doorgaan op zaterdag 19 en zondag 20 maart in het clubhuis Alberta en het zwembad van Knokke-Heist.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar havenmeester@rbsc.be.

Voor meer info klik snel hier!
 

Aftellen naar de 2de editie van 'The Sailing Cup'

We gaan er deze zomer weer volledig voor gaan. Zoals je hierboven kunt lezen hebben we al enkele activiteiten ter voorbereiding van het seizoen. Tijdens het zomerseizoen steken we nog een versnelling bij en kun je ongeveer om de 14 dagen bij ons terecht voor een of andere activiteit.
Een overzicht van alle Sailing Cup-data kunnen jullie hier terugvinden.
 

Lidmaatschap kan vanaf nu online betaald worden!

Zoals u ondertussen al gemerkt zal hebben in uw mailbox, is het vanaf dit jaar mogelijk om het lidmaatschap online te vernieuwen. Indien u liever een klassieke overschrijving wenst te doen kan dit door het lidmaatschap voor 2016 over te schrijven op rekeningnummer BE75 2900 5393 5051 met de vermelding van uw lidnummer en/of naam. Uiteraard kan u ons steeds bereiken via mail info@rbsc.be of telefonisch op het nummer 050/54.49.03 indien u vragen heeft.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven