Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
23/02/2016
Zomer Zeilstages

Droom ook jij er van om te leren zeilen of wens je de extra kneepjes van het vak onder de knie te krijgen? Schrijf je dan nu in voor een van onze zeilkampjes!

Voor meer info over de kampjes in Heusden klik hier, voor deze in Duinbergen en Het Zoute klik hier en voor deze aan Lakeside Paradise, klik snel hier!

Paasstage Heusden

Voor het tweede jaar op rij zullen we te Heusden (Gent) een zeilkamp organiseren tijdens de tweede week van de paasvakantie. Vorig jaar was dit een mooie start van ons seizoen dat we uiteraard graag willen herhalen.
Hoe kunnen we de lente beter aanvangen dan gezond buiten te sporten… Schrijf jullie hier in!

Youth Werking Multihull 2016

Verschillende zeilers zijn terug van de training te Hyères en zij kunnen niet meer wachten tot het seizoen volledig van start gaat. Krijgen jullie ook al zin om het water op te gaan? Mogen we jullie daarom ook vragen het ingevulde inschrijvingsformulier terug te sturen naar nathalie@rbsc.be voor 09/03/2016? Let wel op, hier zijn 2 tabbladen in aanwezig, je moet dus niet enkel de algemene info invullen, maar ook opgeven op welke kalenderdagen je activiteiten kan meedoen.

Jullie kunnen hier ook nog eens alle info omtrent onze Youthwerking Multihull nalezen.

Paasstage Youth Knokke-Heist

Van 4 tot 8 april gaat de Paasstage voor onze Youth Multihull door. Tijdens de paasstage zullen jullie met z'n allen bij Lakeside Paradise overnachten. Uiteraard zullen er dan ook leuke activiteiten voorzien worden 's avonds, na het zeilen. Gezien we het juiste aantal moeten doorgeven voor het logement vragen we jullie zo snel als mogelijk het inschrijvingsformulier naar ons terug te sturen.

Mountainbike Beach Challenge

Op zondag 28 februari vindt de 18de editie van de Mountainbike Beach Challenge plaats. De start zal op het strand aan onze basis in Duinbergen gegeven worden en de aankomst zal op de zeedijk aan de RBSC in Duinbergen zijn. Voor meer info klik hier.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven