Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
27/02/2016
Tewaterlating boten

Nu de eerste zonnestralen in het land zijn en de temperaturen beginnen te stijgen, kunnen we aan niets anders meer denken als het begin van het seizoen 2016. Mogen we u hierbij vragen ons te laten weten wanneer u uw boot het liefst in het water zou zien gaan, indien dit nog niet gebeurt zou zijn. Zo kan Pierre een zo gepast mogelijke planning opmaken, zodat alle boten tijdig te water kunnen. De gewenste data mag u doormailen naar langerbrugge@rbsc.be.

ISAF Cursus & RYA Sea Survival Cursus

Op 19 en 20 maart organiseert de RBSC een essentiële cursus voor de doorwinterde watersporter. Een tweedaagse cursus bestaand uit een ISAF Cursus en een RYA Overlevingsopleiding met een echte zwemproef in het zwembad van Knokke-Heist. Gezien er een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar zijn, is snel inschrijven de boodschap. Dit kan u doen door te mailen naar havenmeester@rbsc.be. Wenst u meer info omtrent deze interessante cursus? Klik dan snel hier.

Fotowedstrijd Langerbrugge

De fotowedstrijd naar initiatief van enkele leden loopt op z’n einde. Heeft u mooie foto’s kunnen maken van uw basis te Langerbrugge of kriebelt het om nog enkele beelden te gaan maken. Dan kan u deze doorsturen tot en met 7 maart naar langerbrugge@rbsc.be.

Afval containers

Gezien we de laatste tijd meer en meer last kregen van sluikstorters op onze basis te Langerbrugge, hebben we besloten de afvalcontainers te verplaatsen. Jullie kunnen de containers vanaf nu terugvinden in loods A. Zo hopen we het sluikstorten tegen te gaan en onze basis net te houden.

The Code - Maart

De nieuwe code klavieren zijn ondertussen in gebruik gegaan. De code zal maandelijks aangepast worden, zodat uw boot ten allen tijde veilig ligt in onze loodsen. De code voor de maand maart is 1603.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven