Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
14/03/2016
19 -20 maart: Sea Survival Cursus

Op 19 en 20 maart organiseren we een essentiële cursus voor de doorwinterde watersporter. Een tweedaagse cursus bestaand uit een ISAF Cursus en een RYA Overlevingsopleiding met een echte zwemproef in het zwembad. Wensen jullie meer info? Klik dan snel hier.

19 maart: Captains mEATing!

Wil je zaterdag het glas heffen met enkele leden, kom dan op zaterdag 19 maart om 18uur zeker en vast naar ons Clubhuis Alberta voor de Captains mEATing. Zo kunnen jullie samen het glas heffen en/of elkaar beter leren kennen. Wil je erna blijven eten, reserveer dan zeker en vast een tafeltje.

20 maart: Beach Clean Cup

Zoals elk jaar nemen wij terug deel aan de wereldwijde actie tot het opruimen van al onze stranden. Dit jaar zal dit plaats vinden op 20 maart om 14 uur. Schrijf deze datum alvast in uw agenda. De Belgische surfclubs verenigen zich en maken hun strand/surfspot schoon.
Wij voorzien in ieder geval voor alle deelnemers soep. Inschrijven kan hier.
 

2 april: Symposium: De Noordzee

Op 2 april voorzien we een 'mini-symposium' in verband met de Noordzee. Enkele experts op vlak van de Noordzee komen tijdens de voormiddag hun kennis delen. Zo zal oa. Professor Janssen zijn expertise over de plasticvervuiling delen.
Inschrijven kan door te mailen naar havenmeester@rbsc.be.

9 & 16 april: April Cup

Dit is voor de "diehard- early-birds". Ben jij een diehard early bird? 
Het is bijna zo ver, we zijn klaar om aan een nieuw zeilseizoen te beginnen. Wil ook jij al van start gaan op 9 of 16 april? Schrijf jullie dan snel in voor onze April Cup Part One of April Cup Part Two.

9 april: Openingsdrink Beachclubs

De openingsdrink van de Beachclubs zal dit jaar plaats vinden op 9 april om 18uur. We heffen dan samen het glas op het nieuwe seizoen. Het beloofd dit jaar een heel actief seizoen te worden met een rijkelijk gevulde kalender. Klik hier om de volledige kalender te bekijken.

10 april: iDuathlon

Op 10 april vindt de iDuathlon plaats in Duinbergen. Dit is de enige offroad Duathlon in België. Voor meer info klik hier.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven