Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
21/03/2016
De zeilschool gaat bijna van start!

Op 4 april gaat onze zeilschool van start!
Voor het tweede jaar op rij zullen we te Heusden (Gent) een zeilkamp organiseren tijdens de tweede week van de paasvakantie. Vorig jaar was dit een mooie start van ons seizoen dat we uiteraard graag willen herhalen.
Hoe kunnen we de lente beter aanvangen dan gezond buiten te sporten… Schrijf jullie hier in!

Zomer zeilstages

Droom ook jij er van om te leren zeilen of wens je de extra kneepjes van het vak onder de knie te krijgen? Schrijf je dan nu in voor een van onze zeilkampjes!

Voor meer info over de kampjes in Heusden klik hier, voor deze in Duinbergen en Het Zoute klik hier en voor deze aan Lakeside Paradise, klik snel hier!

2 april: Symposium - De Noordzee

Op 2 april voorzien we een 'mini-symposium' in verband met de Noordzee. Professor Janssen zal zijn expertise over de plasticvervuiling in de oceanen en de Noordzee met ons komen delen.
Jullie worden om 10.30u verwacht in ons Clubhuis Alberta. Het einde van de voordracht is rond 12.00u voorzien.
Inschrijven kan door te mailen naar havenmeester@rbsc.be.

9 & 16 April: Cold Water Maiden Trip & April Cup

Dit is voor de "diehard- early-birds". Ben jij een diehard early bird? 
Het is bijna zo ver, we zijn klaar om aan een nieuw zeilseizoen te beginnen. Wil ook jij al van start gaan op 9 of 16 april? Schrijf jullie dan snel in voor onze April Cup Part One (9 april), de Cold Water Maiden Trip (9 april) of de April Cup Part Two (16 april).

9 april: Openingsdrink Beachclubs

De openingsdrink van de Beachclubs zal dit jaar plaats vinden op 9 april om 18uur. We heffen dan samen het glas op het nieuwe seizoen. Het beloofd dit jaar een heel actief seizoen te worden met een rijkelijk gevulde kalender. Klik hier om de volledige kalender te bekijken.

Jobstudenten gezocht!

Tijdens de zomermaanden en de weekends van april tot september zoeken we jobstudenten voor de jachthaven van Zeebrugge en onze Beachclub te Duinbergen.

Indien je interesse hebt in een van deze vakantiejobs, neem dan snel een kijkje op onze site voor de volledige job omschrijving.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven