Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
25/03/2016
Groepsaankoop zwemvest & trapeze voor Youth RBSC Leden

Zoals jullie weten, wordt er van onze Youth leden verwacht dat zij zelf hun eigen zeilkledij hebben. Sommigen onder jullie hebben waarschijnlijk nog geen eigen trapeze en/of zwemvest. Om deze aankoopkost te kunnen drukken, hebben jullie de kans om een groepsaankoop te doen. Catacare heeft onderstaand voorstel van zwemvest en trapeze doorgestuurd en geeft de Youth RBSC leden 15% korting op hun bestelling!
Om jullie bestelling door te geven kunnen jullie naar info@catacare.be mailen. De nodige gegevens die jullie moeten doorsturen, kunnen jullie terugvinden in de mail indien jullie op het e-mailadres klikken. De bestellingen moeten ten laatste 6 april doorgegeven worden.

Titanium Vest 50N:
Perfect passend zwemvest die hoog aansluit om je de maximale bewegingsvrijheid te kunnen garanderen.
De rits op de zijkant zorgt ervoor dat je gemakkelijk in en uit de zwemvest kan, de elastische zijkanten en aanpasbare schouders zorgen ervoor dat ze perfect past. Op de voorkant is er een waterdicht zakje. De zachte mousse van de zwemvest zorgt er ook voor dat je niet gehinderd wordt en een maximale bewegingsvrijheid hebt.
Deze zwemvest komt normaal op 64,90€, mar wordt jullie nu met 15% korting aangeboden voor maar 55,15€ inclusief BTW!

NTS Competition Harness:
De trapeze die comfort en performance combineert. Het zitgedeelte is versterkt, in de rug zit er een verstelbare steun en de velcro sluiting is, net zoals de schouderriem, aanpasbaar.
Deze trapeze komt normaal op 169,9€, maar wordt jullie nu met 15% korting aangeboden voor maar 144,40€ inclusief BTW!

 

Aanpassingen kalender Youth werking

Bij jullie inschrijving voor het seizoen 2016 hebben jullie de volledige kalender kunnen invullen. Hierbij stonden ook de data van wedstrijden die op onze club doorgaan, maar die niet-begeleid zullen zijn. Om geen verwarring te brengen sommen we hier nog even de data op van de wedstrijden die in de kalender stonden maar die niet voor iedereen begeleid zullen zijn.

- 2 juli: Vinatage Trophy: deze wedstrijd was normaal gezien enkel begeleid voor de Dragoons & F16, maar goed nieuws, deze zal nu voor alle klassen begeleid worden.
- 23 juli: Zwin race: deze zal niet begeleid zijn, maar uiteraard hopen we dat jullie allen aanwezig zullen zijn!
- 6 augustus: Zoute Cup: deze wedstrijd is met begeleiding voor de Dragoons. Voor de C3 & F16 is er geen begeleiding voorzien, maar uiteraard hopen we ook hier dat jullie met z'n allen van de partij zullen zijn.
- 15 augustus: deze wedstrijd zal enkel met begeleiding zijn voor de Dargoons.

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven