Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
29 maart 2016
In deze mail
  • Eerste activiteiten van het seizoen.
  • Ontruimen loods
  • Nieuwe activiteiten.
  • praktisch
  • code
Vroege start van het seizoen: 2 & 16 april

Met deze vroege Pasen, is ook het seizoen vroeg gestart. We hebben in elk geval voor komende weken al een paar interessante activiteiten: Op 2 april beginnen we rustig aan met een lezing door professor Janssen in ons clubhuis. Iedereen is welkom om 10u30 in de Alberta. Deze lezing wil ik warm aanbevelen aan iedereen!

Enkele weken later vliegen we er volledig in met de Intro challenge op 16 april: een zoektocht op zee voor motor- en zeilboten. Via een parcours kun je aanwijzingen verzamelen, die zouden moeten leiden naar het juiste antwoord. Wie als eerste het juiste antwoord vindt, die wint. Inschrijven

Aansluitend, op 16 april om 18u in de Alberta, is er een Captains mEATing, waarbij we het glas heffen op een neiuw seizoen, dit glas wordt aangeboden door de club.
 

Nieuw!!! Woensdagavondzeilen en jongeren aan boord

NIEUW: Woensdagavondzeilen: vanaf mei nodigen we iedereen uit om te komen zeilen op woensdagavond. We creëeren een gezellig kader, waarbij iedereen op zijn gemak kan zeilen, het zal een afwisseling zijn tussen uitstappen, toertjes en misschien af en toe eens een wedstrijdje. meer info volgt nog.

Jongeren aan boord: Op 3 activiteiten nodigen we jongeren uit om mee te varen, dat gebeurt tijdens de Shielmartin Race 21-22 mei; The Sailing just in time 9 juli en The Sailing In the manège 10 september.

Inschrijven: http://www.rbsc.be/nl/wedstrijden

De Praktische kant
  • Zoals vorig jaar hebben jullie opnieuw recht op twee gratis overnachtingen bij de Koninklijke yacht club Nieuwpoort. Hiervoor heb je een voucher nodig die je in het havenkantoor kan komen oppikken.
  • Net als vorig jaar is de eerste 100kWh elektriciteit inbegrepen.
  • Ook je wificode kun je bij mij komen halen.
Afscheid Loods

Na jaren onzekerheid is de kogel door de kerk, onze loods werd verkocht en wordt afgebroken. Veel leden hebben in de loop der jaren materiaal in de loods gestald, soms tijdelijk, soms langere periode. Mogen we vragen aan wie nog materiaal in de loods heeft staan (fietsen, buiskappen, fenders, zeilen,...) om die vóór september te komen oppikken.

Gelieve mij op voorhand te verwittigen om welke zaken het gaat, we kijken dan samen om u deze terug te bezorgen.

Wat niet op 1 september uit de loods is, zal onherroepelijk verwijderd worden.

Code April

De code voor april is 4444

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven