Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
29/03/2016
9 & 16 April: Cold Water Maiden Trip & April Cup

Dit is voor de "diehard- early-birds". Ben jij een diehard early bird? 
Het is bijna zo ver, we zijn klaar om aan een nieuw zeilseizoen te beginnen. Wil ook jij al van start gaan op 9 of 16 april? Schrijf jullie dan snel in voor onze April Cup Part One (9 april), de Cold Water Maiden Trip (9 april) of de April Cup Part Two (16 april).

Kitetestdag 16 of 17 april

 Kom testen onder begeleiding en support van Icarus Zeebrugge.

Ozone, F-one, North, Naish, Slingshot, BWS kites en boards en ook de boards van Shinn en Brunotti ...
We beginnen om 10:00u op de beste winddag van het weekend dus 16 of 17 april.
Ook mogelijkheid tot het testen van foils van Moses, Sroka, F-one, Slingshot en Manta zullen en misschien ook de Zeekoo-tongue-emoticon. Iedereen welkom, Graag een seintje vooraf? 0495 202 903

9 april: Openingsdrink Beachclubs

 De openingsdrink van de Beachclubs zal dit jaar plaats vinden op 9 april om 18uur. We heffen dan samen het glas op het nieuwe seizoen. Het beloofd dit jaar een heel actief seizoen te worden met een rijkelijk gevulde kalender. Klik hier om de volledige kalender te bekijken.

Jobstudenten gezocht!

Tijdens de zomermaanden en de weekends van april tot september zoeken we jobstudenten voor de jachthaven van Zeebrugge en onze Beachclub te Duinbergen.

Indien je interesse hebt in een van deze vakantiejobs, neem dan snel een kijkje op onze site voor de volledige job omschrijving.

Iduathlon

 Op 10 april vindt de iDuathlon plaats in Duinbergen. Dit is de enige offroad Duathlon in België. Voor meer info klik hier.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven