Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Zeeschelde 21 Mei - Duinbergen

Volgende week vind onze traditionele Zeeschelde plaats.
Zoals verleden jaar gaan we opnieuw proberen naar de Hoge Platen te varen!
Op de plaat eten we een sandwich en varen we terug. Iedereen is welkom C1, C3 en C4 klasse! Denk aan de organisatie en schrijf je nu in! Hierbij de NOR.
 

Gaastra North Sea Series 28-29 Mei - Duinbergen

Een “pure” wedstrijd op zijn best, the Gaastra North Sea Series. Vele top buitenlanders hebben ons al hun komst bevestigd, Mischa, Darren, etc… Een niet te missen kans om naast deze toppers te varen, we kunnen er veel uit leren! Voor het eerst is de wedstrijd open voor alle F18 maar ook voor de F16!
Denk aan de organisatie en schrijf je nu in! Hierbij de NOR.
 

Open BK Multihull 2-3-4 Juni - Het Zoute

Om de vier jaar is het de beurt aan een club om het Open BK Multihull te organiseren, dit jaar komt de eer aan onze Rbsc basis Het Zoute. Het is een lang weekend en drie dagen varen, maar om iedereen tevreden te stellen gebruiken we maar 3 dagen en lassen we een lange afstand op de tweede dag (vrijdag). Apart inschrijven voor de lange afstand is mogelijk, maar alles varen is nog leuker! Iedereen is welkom C1, C3 en C4 klasse.
Denk aan de organisatie en schrijf je nu in! Hierbij de NOR.
 

MC Do & RBSC goes Texel June 25th

Weten jullie nog de tijd we met zijn allen naar Texel gingen? Wel Mc Donald en RBSC nodigen jullie uit om dit opnieuw te doen! Bedoeling is de Rbsc op zijn best te vertegenwoordigen op de grootste catamaran race ter wereld en gezellig samen zijn! Mc Donald zorgt voor een Pitlane en nodigt jullie uit voor een diner de vrijdag avond! Ook gaan Sebbe en Laurent mee voor de nodige tips en ondersteuning! Voor diegene die meegaan naar Texel en als opwarming wordt het weekend voor Texel een training gegeven in Het Zoute door Sebbe! Hebben jullie logistieke problemen, vraag dan raad bij laurent@rbsc.be  
Alle verdere info volgt later, de boodschap is nu inschrijven! Hierbij de NOR.
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven