Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
30.05.2012
Zeeschelde 2 juni

Op zaterdag 2 juni staat de lange afstands wedstrijd Zeeschelde op het programma. De notice of race van deze wedstrijd vinden jullie via volgende link op onze site. Zoals jullie daarin kunnen lezen moet iedereen om 10u30 vaarklaar staan voor de briefing in Duinbergen of het Zoute. Zeker om 9u30 dus naar het strand komen om je boot op te tuigen en je om te kleden. De dragoons liggen nog steeds in het Zoute. Momenteel zijn enkel Philip en Henri van de youth ingeschreven, betekent dit dat er niemand anders mee doet? Vergeet jullie zeker niet in te schrijven!
Na dit weekend hebben jullie een maand 'zeilrust' om volop te kunnen blokken voor jullie examens. Zo zijn wij er zeker van dat jullie allemaal uitstekende punten kunnen halen en dat er niemand herexamens heeft om een ganse zomer te kunnen zeilen!
Veel succes iedereen met de examens!!!
 

Junior Sailing Afternoon 3 juni

Al een geluk hebben de Juniors nog niet te veel last van al dat examengedoe in juni. Zij kunnen dus rustig verder blijven varen. Op zondagnamiddag 3 juni is de volgende zeilnammidag. We zien elkaar om 13u op het strand in Duinbergen.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven